Hackad Exchange KuCoin öppnar åter Bitcoin-insättningar, uttag

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Preis

KuCoin fortsätter att gradvis återställa tjänster som inaktiverades efter att hackare nyligen stal $ 200 miljoner dollar i krypto.

Cryptocurrency exchange KuCoin har återupptagit sina insättnings- och uttagstjänster för Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Ethereum-baserade Tether-tokens (USDT) som inaktiverades efter det senaste hacket på 280 miljoner dollar, enligt ett tillkännagivande som publicerades idag.
Innan tjänsterna öppnades igen, utförde plattformen en „uppgradering av plånbokssäkerhetsstrategi“ för motsvarande mynt. För att ytterligare skydda sina kunders medel genererade KuCoin också nya insättningsadresser för BTC, ETH och USDT.

„Även om de gamla adresserna fortfarande är tillgängliga för närvarande rekommenderas att du uppdaterar dina insättningsadresser i tid“, uppmanade utbytet.

Ladda ner dekrypteringsappen.

Få vår app för de bästa nyheterna och funktionerna till hands. Var den första att prova Decrypt Token och mycket mer.

Som Decrypt rapporterade hackades KuCoin den 26 september. Vid den tidpunkten uppgav plattformen att hackarna använde en läckt privat nyckel för att komma åt sina plånböcker och stjäla cirka 280 dollar i kryptovalutor. Börsen sa dock att den kan täcka alla förluster.

Efter hacket lovade olika kryptoprojekt att frysa de flesta av de stulna tillgångarna. Icke desto mindre fortsatte hackarna att flytta relativt stora delar av deras olagligt uppnådda cache under de senaste veckorna och sålde totalt 13 miljoner dollar i värde i slutet av september.

Nyligen uppgav KuCoins vd Johnny Lyu att utbytet hade identifierat hackarna.
Lyu tillade att krypto till ett värde av 204 miljoner dollar – eller 72% av de totala stulna medlen – är „utom kontroll över de misstänkta adresserna.“

För närvarande fortsätter KuCoin gradvis att återställa insättnings- och uttagstjänsterna för de återstående tokens, och „USDT: s fullständiga tjänst kommer också att återupptas snart“, försäkrade plattformen sina kunder idag.