Miksi Tap Globalista tulee seuraava iso salauksen maksukortti

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Tap Global -sovelluksen avulla käyttäjät voivat muuntaa salauksensa eniten käytettyihin fiat-valuuttoihin: USD, Euro, Englannin punta ja AUD ovat tulossa pian. Muuntaminen tapahtuu myös parhailla hinnoilla.

Kerro minulle jotain: mitä hyötyä on kullasäkin pitämisestä, jos et voi käyttää sitä? Kulta on tarkoitettu käytettäväksi. Sen on tarkoitus olla fritteroitu hyvään ruokaan, viiniin ja elämän mausteisiin. Onko sinulla pussia kultaa, jota et voi kuluttaa?

Bitcoin Future digitaalinen kulta, olemme kuulleet sen sanoneen kerta toisensa jälkeen. Ja sinulla voi olla vain jotkut BTC tai muut kryptovaluutat keräämässä pölyä jonnekin. Ehkä haluat käyttää sen… mutta vaiva vaihtamalla se Fiat: lle kaikkien näiden maksujen, odotusaikojen ja ongelmien kanssa on aivan liikaa päänsärkyä.

Entä sinä vältät kaiken stressin? Muuta salaustesi käyttökelpoiseksi fiatiksi. Hetkessä

Napauta Globaali avulla voit muuntaa salaustesi eniten käytettyiksi fiat-valuutat: USD, Euro, Englannin punta ja pian AUD. Muuntaminen tapahtuu myös parhailla hinnoilla.

Sinun ei tarvitse metsästää sitä vaihtoa, joka antaa sinulle parhaan hinnan, koska Tap skannaa 100: n maailmanlaajuiset tilauskirjat muutamassa sekunnissa löytääksesi sinulle parhaan hinnan ja suorittaaksesi valuuttojen oston tai myynnin reaaliajassa.

Muuntamisen jälkeen voit kuluttaa vapaasti (ja välttää COVID: tä) käyttämällä Tapin kosketuksettomia maksuja.

Tap Global on kokonainen palvelupaketti, joka on suunniteltu ja rakennettu salauksen haltijoiden mielessä.

Katso heidän sovelluksensa; löydät monikokoisen e-lompakon odottamassa sinua. Se on myösvaltuutettu ja säänneltyesittäjä Gibraltar Financial Services Commission. Tämän lisäksi se, että Tap Global ja varat ovat myös Lloyd’s of London -yhtiön vakuuttamia 100 miljoonaan euroon saakka, ja sinulla on voittava yhdistelmä luottamusta ja turvallisuutta varten.

Käytä heidän sovellustaan. Heidän älykäs ohjelmistonsa muodostaa yhteyden suurimpiin salaustekniikan vaihtoihin samanaikaisesti, joten voit kauppaa heti laajaan valikoimaan kryptovaluuttoja. Se on kuin olla lapsi karkkikaupassa.

Karkeudesta puhutaan, jos ostaisit jotakin, joka on sinulle todella hyvä?

Napauta Global näyttää sen enemmän kuin Mastercardmahdollistamalla käyttäjien ostaa XTP-nimisen tunnuksensa. Se on listattuBithumb Global ja se liittyy suoraan siihen, kuinka Tap Globalista tulee menestyvä.

Nyt niille, jotka ovat vasta aloittamassa salaustekniikan haltijan, sinun ei tarvitse vielä huolehtia lompakosi rahoittamisesta salauksella tai XTP: llä. Voit rahoittaa tilisi pankkisiirrolla tai pankkikortilla. Sitten voit ostaa salaustekniikoita Tap-sovelluksessa 0,5–1,5%: n maksulla – joitakin alan alhaisimmista hinnoista.

Kumpi tahansa kryptokannan haltija olet, ainakin voit käydä kauppaa sovelluksessa ja tietää, että kryptoosi on sekä turvallinen Tapin kylmävarastovarastoissa että helposti kuluttama. Se on molempien maailmojen parhaat puolet: mielenrauha + mukavuus.

Mukavuudesta puhuttaessa – nopea sivuhuomautus – jos olet suihkumoottori tai maapallonradattaja, Tap antaa sinun muuntaa fiat- tai kryptovaluutan tarvittavaan valuuttaan uudessa määränpäässäsi. Fiat-tulokset ovat ilmaisia, jopa 1000 puntaa kuukaudessa. Ei lisäkustannuksia tai epäsuotuisat valuuttakurssit matkalla, koska kukaan ei tarvitse taloudellista stressiä lomallaan.

Napauta Globaali – Se on vahvistettu
Salauksessa on vanha sanonta: älä luota, tarkista.

Ehkä tähän saakka olet ollut taipuvainen hankkimaan tämän Tap Global Mastercard -kortti – mutta entä jos TAP menee rikki? Tämä on perusteltu huolenaihe.

Wirecard AG -häiriö teki otsikoitamaailman ympäri. Se asetti sekä kuluttajia että yrityksiä eturintamaan. Rahoituspalveluilla ei saisi olla niin paljon sudenkuoppia.

Onneksi, ETA-asiakkaat voi kääntyä Tapiin, joka on ensimmäinen Euroopassa toimiva ennakkomaksutettu Mastercard-salauskortti, jonka avulla käyttäjät voivat muuttaa digitaalisen omaisuuden heti käyttökelpoiseksi omaisuudeksi.

Raj Dhamodharan, Mastercardin digitaalisten omaisuuserien ja blockchain-tuotteiden sekä kumppanuuksien varatoimitusjohtaja, joka meni ennätys sanoa:

„Salausvaluuttamarkkinat kehittyvät edelleen, ja Mastercard ajaa sitä eteenpäin, luomalla kuluttajille ja yrityksille turvallisia kokemuksia nykypäivän digitaalitaloudesta.“

Ei ihme, että Tap Global laajeni uudeksi kumppanuutta Hayn kanssatarjota AUD-pankkitilejä ja lopulta AUD TAP -kortteja Australiassa oleville ihmisille, jotka ovat salaushaltijoita ja vakituisia. Kaikilla näillä ominaisuuksilla ja vahvalla tuella – Tap todella tulee globaaliksi.