Paxos CEO forklarer, hvorfor Bitcoin er ’noget næsten alle burde have‘

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

I et nylig interview forklarede Charles Cascarilla , medstifter og administrerende direktør for FinTech-firmaet Paxos , hvorfor han mener, at „at have en lille tildeling af Bitcoin er noget, som næsten alle burde have.“

I et interview med CNBC-anker Kelly Evans torsdag den 17. december blev Cascarilla først spurgt af Evans, om folk, hvis pensionsfonde har investeret i Bitcoin Bank, skal føle sig godt tilpas.

Han svarede:

”Jeg synes, at det at have en lille tildeling af Bitcoin er noget, som næsten alle burde have … men samtidig tænker det virkelig på det som en call-option.

”Pointen med at eje guld er fordi du vil have en butik med værdi. Pointen med at eje Bitcoin er, at det kan blive guld, og så ved vi ikke nøjagtigt, om det vil ske. Det har muligvis ikke, men på den anden side eksisteret nu i 12 år.

”Det har været igennem meget uro, mange tests. Det er det bedste eksempel, vi har på digitalt guld, og hvad vi har set gennem Covid er, at folks liv er mere og mere digitalt – de er online; de skal have en digital score på værdi.

”Og lige så vigtigt har alle set, hvad der sker med Federal Reserve-balancen, og folk leder efter måder, hvorpå de kan beskytte deres aktiver. Og så er Bitcoin et eksempel på en måde at gøre det på. ”

Evans var enig med Paxos CEO, og hvad hun sagde i sit svar på hans kommentarer var ret interessant:

”Absolut, Charles, selvom det er interessant for mig, at det på nogle måder ganske enkelt er besætningsmentaliteten, hvor folk indser ‚okay, der vil være 21 millioner af dem‘.

”Bill Miller gjorde dette fantastiske punkt: han sagde, at der er 47 millioner millionærer i verden, og der vil kun være 21 millioner bitcoins … hvis hver millionær på planeten bare ville have en, kunne de ikke få det – der er ikke nok. Så du ved, det er bare en floksting, hvor alle indser ‚åh okay, dette bliver den ting at eje, og så skal vi alle bedre eje den‘, og fra det synspunkt er himlen grænsen, er det ikke det?“